mondo style® Produse / Usi Metalice / Oferta comerciala Site Map     
Certificare ISO 9001:2000
Dezumidificator: impiedica formarea mucegaiului si coroziunii

Usi Metalice - Oferta comerciala

english version Italiansu

Metalic Style - Usi blindate (Armored) si usi de siguranta (Security)


Descrierea usilor de siguranta: usi metalice de siguranta multifunctionale cu nchidere n 13 puncte (3 balamale de otel, nchidere aditionala n 2 puncte n partea orizontala superioara si nchidere aditionala n 2 puncte n partea orizontala inferioara, nchidere aditionala n 8 puncte n partea verticala, 1 broasca de nchidere).
Rama este din otel galvanizat profilat cu grosimea de 2 mm, avnd o garnitura magnetica perimetrala care asigura o etansare perfecta.
Foile usilor au o grosime de 45 mm si sunt construite astfel: doua blaturi exterioare din tabla otelita, n interior se afla spuma poliuretanica si o armatura de otel care mpreuna confera cea mai buna protectie fonica, termica si antiefractie. Foaia de usa are o garnitura care mpreuna cu cea a tocului, asigura o izolare fonica si termica de exceptie.
Pragul este din otel inoxidabil (inox). Usile sunt vopsite n cmp electrostatic si mai au n dotare butuc yala cu 6 chei cu amprenta computerizata, sonerie ncorporata, vizor si un set de mnere atragatoare cu insertii de otel. Tocurile sunt prevazute cu ancore de fixare n zid si sunt finisate n aceeasi nuanta cu foaia de usa. Cote de gol zidarie: 1D - 900 x 2050 mm.
Domeniu de utilizare: Intrarea n apartamente sau alte ncaperi de locuit si birouri care necesita un grad sporit de izolare fonica si (sau) siguranta.


Descrierea usilor blindate: usi metalice blindate multifunctionale cu nchidere n 13 puncte (3 balamale de otel, nchidere aditionala n 2 puncte n partea orizontala superioara si nchidere aditionala n 2 puncte n partea orizontala inferioara, nchidere aditionala n 8 puncte n partea verticala, 1 broasca de nchidere).
Rama este din otel galvanizat profilat cu grosimea de 2 mm, avnd o garnitura perimetrala care asigura o etansare perfecta.
Foile usilor au o grosime de 68 mm si sunt construite astfel: doua blaturi exterioare din tabla otelita, acoperite de cte un panel decorativ din MDF laminat (10 mm), n diferite culori si modele, iar n interior se afla o armatura de otel si spuma poliuretanica care confera cea mai buna protectie fonica, termica si antiefractie. Foaia de usa are o garnitura care mpreuna cu cea a tocului, asigura o izolare fonica si termica de exceptie.
Pragul este din otel inoxidabil (inox). Usile mai au n dotare butuc yala cu 6 chei cu amprenta computerizata, sonerie ncorporata, vizor si un set de mnere atragatoare cu insertii de otel. Tocurile sunt prevazute cu ancore de fixare n zid si sunt finisate n aceeasi nuanta cu foaia de usa. Faltul foii de usa contine insertie de otel inoxidabil. Cote de gol-zidarie: 1D - 900 x 2050 mm; 2D - 1400 x 2050 mm.
Domeniu de utilizare: Intrarea n apartamente sau alte ncaperi de locuit si birouri care necesita un grad sporit de izolare fonica si (sau) siguranta.

Finisajul de exceptie si pretul deosebit de atractiv, confera acestor usi probabil cel mai bun raport calitate/pret de pe piata usilor blindate din Romnia.
   

 Articole in presa, spoturi Radio si TV
    mondo style Timisoara
Gloriei Str. 11
Tel. 004.0256.225.489
Fax. 004.0256.225.499
email: info (at) mondo.ro


acces
mondo style 


acces mondo style
   
Vrei sa afli unde gasesti produsele mondo style in tara?
- click aici...
produse mondo style in tara
   
ferestre, usi, termopan, mondo style, geam termoizolator, lindab, baumit, ringo, velux, ferestre standardizate, usi garaj, jgheaburi, burlane, tabla cutata, tigla metalica, tamplarie aluminiu, tamplarie PVC, perete cortina, sisteme germane, rulouri, plase insecte, glafuri, pervaze, usi metalice, fatade, braun group, franciza, termoavantaj, hormann, usi, usi metalice, usi de interior, usi glisante, usi de garaj, feronerie, usi interioare, usi lemn, usi din lemn, usi industriale, usi pliante, usi culisante, usi de exterior, usi antiefractie, usi antifoc, usi exterioare, tocuri, usi de lemn, usi pvc, usi automate, usi din sticla, fete usi, usi sectionale, usi armonice, accesorii usi, usi rotative, usi batante, sisteme de inchidere, inchidere in 3 punte, usi din metal, montaj usi, tocuri pentru usi