mondo style® Produse / Termo Avantaj® 3.1  Site Map     
Certificare ISO 9001:2000
Dezumidificator: impiedica formarea mucegaiului si coroziunii

Termo Avantaj® - geamul termopan din sticlă de joasa emisivitate, care păstrează căldura şi reduce riscul apariţiei condensului

english version Italiansu

 mondo style - Termo Avantaj® 3.1


Nou la Mondo Style!
Premieră! Termoavantaj 3.1.Geamul termopan cu 3 sticle!
De acum ferestrele prima de la Mondo Style oferă o protecţie termică şi fonică şi mai bună!
Studiile arată că până la 1/3 din energia cheltuită cu încălzirea într-o casă se pierd prin ferestre.
Într-un timp al creşterii neîntrerupte a costurilor cu energia, ferestrele cu un bun coeficient de izolare termica devin o necesitate tot mai mare. Mai mult, pentru cei cărora le pasă, devin un "trebuie".
De aceea ferestrele prima de la Mondo Style sunt alegerea perfectă pentru cei care caută cele mai bune ferestre izolatoare termic şi fonic – ele sunt "prima" alegere!


O izolare perfectă pentru toate anotimpurile!
Pe timpul iernii ferestrele bine izolate contribuie la o bună economie a energiei, protejând bugetul familiei, dar în acelaşi timp contribuie şi la minimizarea emisiilor de CO2 în atmosfera.
Dar şi vara ferestrele bine izolate termic păstrează o răcoare plăcută celor din casă, fără a folosi prea mult aparatul de aer condiţionat.
Geamul Termoavantaj 3.1. fabricat de Mondo Style din 3 sticle de geam contribuie esenţial la reducerea costurilor cu energia, permiţându-vă în acelaşi timp luxul de a opta pentru ferestre cu suprafeţe vitrate mai mari, pentru mai multă lumină.


Confort şi senzaţie de bine chiar în apropierea ferestrelor
Graţie geamului termopan din 3 rânduri de sticlă şi a bunei sale izolări termice vă simţiţi bine chiar în apropierea ferestrelor, de care în anotimpul rece v-aţi fi îndepartat, pentru că "trag".
Într-adevăr, izolarea mai bună a geamului Termoavataj 3.1. reduce acest fenomen deoarece la o temperatură exterioara de -20°C şi o temperatură a camerei de +20°C, temperatura suprafeţei geamului triplu este de 17°C, în timp ce la un geam dublu stratificat, aceasta temperatură este de 8°C.

Avantajele geamului triplu stratificat Termoavantaj 3.1.
  • economie de energie
  • diminuarea suprafeţelor reci pe suprafaţa geamului
  • reducerea efectului de "geam care trage"
  • posibilitatea măririi suprafeţei vitrate, fară să creşteti costurile cu energia (raportat la geamul dublu stratificat).
  • izolare fonică mai bună, deoarece unda de sunet este amortizată de trei ori.
Geamul triplu stratificat TERMOAVANTAJ 3.1 oferă o excelentă izolare termică, mult mai bună decât cea a geamului dublu strat . Utilizarea lui face ca pierderile de energie prin geam să fie reduse cu 75% faţă de geamul Float/Float şi cu 40% faţă de geamul Float/Low-E.
 ...
 
 Galerie
   

 Articole in presa, spoturi Radio si TV
    mondo style Timisoara
Gloriei Str. 11
Tel. 004.0256.225.489
Fax. 004.0256.225.499
email: info (at) mondo.ro


acces
mondo style 


acces mondo style
   
Vrei sa afli unde gasesti produsele mondo style in tara?
- click aici...
produse mondo style in tara
   
ferestre, usi, termopan, mondo style, geam termoizolator, lindab, baumit, ringo, velux, ferestre standardizate, usi garaj, jgheaburi, burlane, tabla cutata, tigla metalica, tamplarie aluminiu, tamplarie PVC, perete cortina, sisteme germane, rulouri, plase insecte, glafuri, pervaze, usi metalice, fatade, braun group, franciza, termoavantaj, hormann, usi, usi metalice, usi de interior, usi glisante, usi de garaj, feronerie, usi interioare, usi lemn, usi din lemn, usi industriale, usi pliante, usi culisante, usi de exterior, usi antiefractie, usi antifoc, usi exterioare, tocuri, usi de lemn, usi pvc, usi automate, usi din sticla, fete usi, usi sectionale, usi armonice, accesorii usi, usi rotative, usi batante, sisteme de inchidere, inchidere in 3 punte, usi din metal, montaj usi, tocuri pentru usi